+40 (0) 721 732 070 Sunati acum! Luni-Duminică: 7:00 - 21:00
No products in the cart.

Instalaţii de ridicat şi transportat

Piese pentru toate mărcile.

  • Instalaţii de ridicat şi transportat

Vă oferim gama completă de echipamente, utilaje şi instalaţii de ridicat şi transportat (transpalete hidraulice manuale, transpalete electrice pentru transportul la orizontală, transpalete electrice pentru stacking, transpalete electrice pentru picking comenzi, reach trucks – electrostivuitoare cu catarg retractabil, electrostivuitoare pentru culoare înguste, electrostivuitoare cu furci frontale, motostivuitoare diesel sau LPG cu furci frontale, echipamente tractare, echipamente semiautomate) de la cei mai prestigioşi producători şi furnizori la nivel mondial, piese de schimb şi accesorii disponibile în depozite, service la standarde europene şi un program de finanţare.

  • Poduri rulante

Serviciile noastre de piese de schimb acoperă orice marcă de macara şi palan, alte echipamente de ridicare sau maşini-unelte. Instruim echipa de service să înţeleagă cerinţele unice ale fiecărei mărci instalate şi să furnizeze serviciile adecvate, în conformitate cu specificaţiile producătorului echipamentului original (OEM).

Prin operaţiunile noastre de achiziţie la nivel global se asigură preţuri competitive pentru toate necesităţile în materie de piese de schimb.

  • Sisteme de depozitare

Oferindu-vă soluţia optimă de depozitare în sisteme de rafturi şi combinând această soluţie cu cele mai potrivite echipamente de manipulat marfă şi sisteme de control şi siguranţă în depozite, noi vă ajutăm să vă optimizaţi fluxul în afacere, să reduceţi costurile şi să creşteţi productivitatea.

Oricare ar fi cerinţele de depozitare ale aplicaţiei/aplicaţiilor, noi vă oferim sistemul perfect de rafturi industriale.

Consultaţi-ne pentru a afla care tip de sistem se potriveşte cerinţelor dumneavoastră.

Toate produsele sunt conforme cu Normele Europene şi cu standardele de siguranţă şi calitate din industria de manipulare a sarcinilor.

forklift-image
overhead-cranes
storage-systems